Fitness West PB: Friendliest neighborhood
                        health club in San Diego

Membership
Class
                        Schedule
Training
Current
                        Specials
Latest
                        News & Updates
Home About Us FAQs Contact Us
 
All Fitness West members (whether new or existing) can receive two (2) - 1 hour training sessions.
Each of our classes are 60 minutes in length (unless otherwise noted)
Come prepared for a stimulating workout session by bringing a towel and water bottle to stay hydrated during the routine.
We update our schedule regularly so please check back on this page regularly.
If you wish to print out this schedule you can do so by clicking the ‘print schedule’ button on this page.
Please note that Acrobat Reader is needed to properly view the printing page. If it is not already installed you can download it free using the button below

Page: ScheduleTop Tags: san diego fitness, san diego gyms, classes, san diego yoga, health club san diego

 
Class Schedule
 

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

6:00AM

7:00AM

*7:00

CP

Training

75 min

Rodrigo

6:00

Cycling

60 min

Chanda

*7:00

CP

Training

75min

Rodrigo

6:00

Cycling

60min

Chanda

*7:00

CP

Training

75min

Rodrigo

8:00AM

8:15AM

8:30AM

8:30

Cycling

60min

Rodrigo

8:30

Cycling

60min

Rodrigo

8:00

Zumba

55min

Eileen

8:30

Cycling

60min

Rodrigo

8:30

Cycling

60min

Lori

8:15

Cycling

60min

Joylyn

9:00AM

9:30AM

9:30

Core N
Strength
Training

60min

Kelly

9:00

Zumba

60 min

Melissa

9:30

Core N
Strength
Training

60min

Megan

9:00

Core N
Strength
Training

60 min

Lori

9:45

Pilates

60 min

Stephanie

10:00AM

*10:00

CP

Training

75min

Rodrigo

*10:00

CP

Training

75 min

Rodrigo

10:00

Hatha
Yoga

75 min

Anna

*10:00

CP

Training

75min

Rodrigo

12:00PM

Yoga

60 min

Lynn

Yoga

60 min

Phillip

4:15PM

4:30PM

4:30

Pilates

60 min

Michelle

4:30

Yoga Sculpt

60min

Phillip

5:30PM

*CP

Training

60min

Rodrigo

Cycling

60min

Rodrigo

*CP

Training

60min

Rodrigo

Cycling

60min

Rodrigo

CP

Training

75min

Rodrigo

6:30PM

Boot Camp

Cross

Training

60min

Chanda

Boot

Camp

Cross

Training

60 min

Dru


Note: Instructors and Schedules are Subject to Change.
Hours: Mon. – Thurs. 5am – 10:30pm; Fri. 5am – 10pm; Sat. 7am – 7pm; Sun 8am – 6pm.
Guest Fee: $10/class. *CP Training is a fee class except Friday night.


BOOT CAMP CROSS TRAINING: All levels – 60 minutes – Intense, total body workout that combines both cardiovascular and strength training. Designed to increase your cardiovascular capacity, muscular strength and endurance.

Core N Strength Training: 60 minutes – A full body workout that utilizes dumbbells, rubber bands and body weight exercises. The workout targets all the major muscle groups of the lower and upper body as well as an emphasis on the core. Designed to increase strength, flexibility and endurance.

Pilates: 60 minutes-Pilates-based workout that combines weights and stretching exercises to improve strength and flexibility. Emphasis is on proper posture and balance.

YOGA: – 60+75 minutes – This class combines vinyasa flow yoga to build heat in the body along with an eclectic blend of hatha yoga styles to increase strength, balance, and flexibility, reach greater levels of calm in the nervous system and foster an improved sense of well being.

Hatha Yoga - 10am Saturday: 60 minutes. Alignment of breath and body in standard poses geared towards lengthening and strengthening. Some steady flow sure to engage your Tapas (internal heat). All levels welcome. A great balanced start for the weekend.!

YOGA Sculpt: 60 minutes. A total body workout set to invigorating music and designed to strengthen, tone and sculpt all major muscle groups. Free weights are added to create resistance and intensify yoga poses. Strength training exercises such as squats, lunges and arm curls are incorporated to build lean muscle mass. This class is complimentary to regular Yoga practice and will boost your metabolism, strength and flexibility.

 
Print
        Schedule